2015/02/19

Zongora és halszálka

A két nagy kedvenc. Egy ideig túl maradinak tartottam a halszálkás parkettát, de ahogy arról már korábban is írtam, az elmúlt években újra nagy kedvenc lett. Persze nem a jó fajta sárga magyar verzió, sokkal inkább valami visszafogottabb árnyalat. És most már szerencsére megvan a megoldás a régi parketta hatékony és szép átszínezésére, úgyhogy nyitva a jövő :)

Személy szerint a világosabb hamvas tölgy színt és a sötétebb tölgy és dió pácot szeretem a legjobban, de egy nagypolgári enteriőrben a nagyon sötét szín is szóba jöhet.

Ez a dán ház jó példa arra, hogy a visszafogott külső milyen izgalmas belsőt jelenthet. Olyan jó látni, hogy nem csak sárga házfal és piros cserép létezik, szeretnék ilyet itthon is többet látni...


Ide az egyik legszebb árnyalatot választották.Nagyon tetszenek a bátor és vagány enteriőrök, látszik, hogy biztos kézzel nyúltak a tárgyak és ötletek után.Igazán egyedi és különleges eleme a nappalinak a zongora, amit ma már csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Olyan igazi "régi szép idők"-et idéző.

(fotó: Peter Kragballe, forrás: Femina.dk)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...