2013/03/28

Erdő a nappaliban

A tegnapi lakásban is látható, lassan már klasszikusnak számító Cole&Son Woods tapéta, ami talán még a lakberendezésben kevésbé jártasok számára is ismerős lehet. És valóban...nem lehet megunni. Ugyanúgy fel tud dobni egy gyerekszobát, mint ahogy jó mutat a nappaliban is, de az étkező falára is nyugodtan tehetjük. Bátrabbak pedig a fürdőben is alkalmazhatják, de ebben az esetben ügyelni kell, hogy ne ázzon a tapéta.

Sokak számára azonban már lehet, hogy elcsépeltnek tűnik, ezért utánakerestem milyen alternatívákat találhatunk. Szerencsére a kínálat minden igényt kielégít...

A klasszikus:

{fotó: 1. Christina Murphy Interiors / 2. Michael Norwood, bryn alexandra interiors }


Ha nem akarunk nagyon elszakadni az eredetitől, akkor itt a legújabb változat a Woods and Pears, ahol körtékkel bolondították meg az erdőt. 


Hasonló kapható a Mr Perswall kínálatában. Ennek a változatnak nagy előnye, hogy egyedi méretben rendelhető, hátránya, hogy ennek megfelelően az ára is borsos. Még a klasszikus Cole&Son tapétánál is drágább, pedig éppenséggel az sem az alsó kategória. Viszont látványos, azt meg kell hagyni.


Nálam az aktuális kedvenc viszont a Prestigious tapéták. Két család is feldolgozza az erdő témát, míg az Aspen egy lágyabb, stilizáltabb irány, ahol két szín pozitív-negatív váltakozása adja az árnyékhatást, addig a Birch három színből áll. Az előzőekkel szemben pedig minden bizonnyal megnyeri az árversenyt...

Aspen


Birch




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...